GOBBLE: TABLDOT YEMEĞE FARKLI BİR BAKIŞ

Isıtılabilir Kapta Hazır Paket Yemek. Türkiye’de ilk ve tek!
Lezzetli, Kaliteli ve %100 Hijyenik!
Lezzetli yemeklerimiz artık kapınızda. Hemen sipariş verin.

silver menü


Bu abonelik türünde 4 çeşit yemek hizmeti sunulmaktadır. Her gün 4 çeşit yemek (1 çeşit çorba, 1 çeşit ana yemek, 1 çeşit yardımcı yemek ve 1 çeşit içecek/ayran/yoğurt/tatlı vb.) paketlenerek tek kullanımlık çatal-kaşık-bıçak seti ve poşetlenmiş roll ekmek ile sizlere teslim edilir.

Her gün “Ne yesem?” diye düşünmek yerine, 30 günlük tasarlanmış belirli bir menü ile planlı ve sağlıklı, mevsimine göre taze gıdalarla beslenmiş olursunuz. Yemek menüsü alma haklarınızı istediğiniz tarihlerde durdurabilir, istediğiniz tarihlerde tekrar kullanabilirsiniz. Yemek menüsü haklarınızı isterseniz bir günde, isterseniz bir yılda kullanabilirsiniz.

Satış mantığımız, 30 adet menü için yemek fişi satın alma mantığına dayanmaktadır. Fişlerinizi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Paketlerimiz, mikrodalga fırınlarda sağlıklı bir şekilde ısıtılabilir. Mikrodalga fırınlarımız, 10 kişi ve üzeri gruplara ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

ŞİMDİLİK SADECE İSTANBUL İLİ SINIRLARINDA HİZMET VERMEKTEYİZ.

GOLD MENÜ

Bu abonelik türünde 5 çeşit yemek hizmeti sunulmaktadır. Her gün 5 çeşit yemek (1 çeşit çorba, 1 çeşit ana yemek, 1 çeşit yardımcı yemek, 1 çeşit salata ve 1 çeşit içecek/ayran/yoğurt/tatlı vb.) paketlenerek tek kullanımlık çatal-kaşık-bıçak seti ve poşetlenmiş roll ekmek ile birlikte teslim edilir.

Her gün “Ne yesem?” diye düşünmek yerine, 30 günlük tasarlanmış belirli bir menü ile planlı ve sağlıklı, mevsimine göre taze gıdalarla beslenirsiniz. Yemek menüsü haklarınızı istediğiniz tarihlerde durdurabilir ve istediğiniz tarihlerde tekrar kullanabilirsiniz. Bu haklarınızı dilerseniz bir günde, dilerseniz bir yılda kullanabilirsiniz.

Satış mantığımız, 30 adet menü için yemek fişi satın alma sistemi gibidir. Fişlerinizi dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Paketlerimiz mikrodalga fırınlarda sağlıklı bir şekilde ısıtılabilir. 10 kişi ve üzeri gruplar için mikrodalga fırın hizmetimiz ücretsizdir.

ŞİMDİLİK SADECE İSTANBUL İL SINIRLARINDA HİZMET VERMEKTEYİZ.

Cenaze ve Mevlüt Yemekleri

Bu hizmetimizde, cenaze ve mevlüt gibi özel günlerinizde 3 çeşit yemek sunulmaktadır. 3 çeşit yemek (1 çeşit çorba, 1 çeşit ana yemek, 1 çeşit salata veya tatlı) özenle hazırlanarak, tek kullanımlık çatal-kaşık-bıçak seti ve poşetlenmiş roll ekmek ile birlikte teslim edilmektedir.

Bu zorlu ve manevi anlamı büyük günlerde yemek hazırlığı ile uğraşmak yerine, sizin için özenle hazırlanmış bir menü ile sevdiklerinizi en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz. Yemeklerimiz mevsimine uygun, taze ve sağlıklı malzemelerle hazırlanır, cenaze ve mevlüt organizasyonlarına uygun şekilde özenle sunulur.

ŞİMDİLİK SADECE İSTANBUL İL SINIRLARINDA HİZMET VERMEKTEYİZ.




GOBBLE Paket Yemek Hizmeti Özellikleri

  1. Hızlı Teslimat: GOBBLE paket yemekleri, yemek saatinden en geç 1 saat önce sağlıklı bir şekilde paketlenerek teslim edilir.
  2. Aylık Planlama: GOBBLE yemek menüleri, aylık olarak özenle hazırlanır.
  3. Pratik Ambalaj: Teslim edilen ambalajlar, aynı zamanda tabak işlevi görerek kolaylık sağlar.
  4. Bulaşık Derdi Yok: Tek kullanımlık ambalajlar, bulaşık olmadan temiz ve düzenli bir ortam sağlar.
  5. Esnek Zamanlama: Yemeklerinizi dilediğiniz zaman tüketerek zamana bağlı kalmaksızın ihtiyacınızı karşılayın.
  6. Mutfak Gereksinimi Yok: İşletmeniz için mutfak malzemelerine ihtiyaç duymazsınız.
  7. Steril Hizmet: Tek kullanımlık kaplar, çatal ve kaşıklar ile hijyenik ve güvenli bir yemek deneyimi sunar.
  8. Kolay Taşınabilirlik: Paketler taşıması kolaydır ve yer kaplamaz.
Icon

Adres

Halkalı Merkez Mah. Tığılay Cad. No:46 Kat:2 Küçükçekmece / İstanbul
Icon

İletişim

0 (212) 693 67 19info@tuencatering.com.tr

TuenCatering © 2024. All Rights Reserved.